BTV и DMS в подкрепа на таланта!

ДАРИ БЪДЕЩЕ СЕГА

 

Известни спортисти, певци, актьори и журналисти: Кубрат Пулев, Михаела Филева, Албена Павлова, Орлин Павлов, Лиляна Боянова, Бинка Добрева и Ваня Джаферович застанаха пред камера и ни разказаха за какво са мечтали като малки, какво е щяло да се случи, ако не бяха последвали таланта си и защо има смисъл да дариш шанс за професионална реализация на даровит младеж в неравностойно положение.

Вдъхновяващите видео материали, заснети и монтирани от Георги Томсън, част от екипа на НПО “Операция Плюшено Мече”, бяха специално изготвени за новата ни DMS кампания за набиране на средства за уроците на талантливите деца и младежи, които са лишени от родителска грижа или са от социално слаби семейства, част от целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България”.

Благодарение на нашите медиини партньори BTV, видеото получи широка популярност и се излъчва в ефир през лятото на 2018 г. Във видеото ще имате възможност да видите и оригинални материали от уроците на 8-те Скрити таланти на България по време на първата година от тяхното участие.

Програмата цели да даде шанс за едно по-светло и достойно бъдеще, като в рамките й всички участници получават достъп до частни уроци, индивидуален обучен ментор, посещения на семинари, работилници, състезания, изготвяне на лични събития, обучения, материали и мотивационни срещи с известни и успели личности.

Изпращайки един дарителски sms с текст “DMS TALANTI” на номер 17 777, всеки един от Вас може да стане част от пътя към успеха и щастливия живот на едно талантливо дете в неравностойно положение. Дарявайки просто 1 лев, за да дадете шанс на едно дете да посещава частни уроци и само да начертае пътя си, Вие дарявате нов живот!

През първата година от програмата работихме с таланти в сферите на спорта, музиката, изкуството и танца, а през втората година в програмата ще влязат нови участници, които ще развиват умения в света на кулинарията и поезията.

С нетърпение очакваме да Ви съобщим кои ще бъдат новите участници в “Скритите таланти на България”.