BTV и рубриката “Вярваме в доброто” за “Скритите таланти на България”

Един от най-доблестните и смели журналисти, борещи се за правдата и даващи глас на безгласните и онеправданите, Лиляна Боянова и екипът на рубриката “Вярваме в доброто” създадоха вдъхновяващ и насърчителен репортаж за впечатляващите успехи на един от “Скритите таланти на България” – Галин Ковачев и за това какви чудеса могат да бъдат постигнати когато дадеш крила на таланта.

Галин е 17-годишен художник, лишен от родителска грижа, който успешно влезе в първата година на новата целогодишна менторска програма за даровити младежи в неравностойно положение – “Скритите таланти на България”.

В рамките на учебната 2017-2018 година чрез програмата той имаше възможността да получи пълен достъп до семинари, частни уроци, обучения, професионални материали, лична техника и профилирана литература.

Благодарение на нашите дарители, екипът не само създаде един уникален акселератор и инкубатор за неговия талант, но и сбъдна една мечта – “Микеланджело и Аз” – първата самостоятелна изложба на участника в програмата.

Повече за програмата и участниците в нея можете да научите тук!

ДАРИ БЪДЕЩЕ СЕГА!

Желаеш да дариш шанс за професионална реализация и да станеш горд собственик на картина или принт от изложбата “Микеланджело и Аз”? Пиши ни на info@plushenomeche.org.