“Смях с кауза” събра 6 300 лв. за развитие на таланта!

Десет от най-добрите комедиантi в България начело с Георги Кючуков, разплакаха от смях публика от над 500 любителя на комедията по време на благотворителното стендъп шоу “Смях с кауза”, което се проведе на 11 юни в най-елитния клуб за жива музика в България – “Sofia Live Club”.

Благодарение на Кючуков Kомеди Шоу, Дими Деянски, Димитър Балабанов-Флаш, Бойко Недялков, Венета Кожухарова, Моника Найденова, Кубрат Аргилашки, Тео Чепилов, Димитър Велков и Диана Илиева събитието събра 6 300 лева, които се равняват на 252 часа частни уроци. Средствата ще бъдат използване за професионалната реализация на участниците в целогодишната менторска програма за даровити младежи в неравностойно положение – “Скритите таланти на България”.

Програмата е едва на една година и в нея има седем талантливи деца, които са лишени от родителски грижи или са от социално слаби семейства и които през тези 9 месеца развиваха своите умения с сферите на музиката, танца, изкуството и спорта. През втората година от програмата очакваме в нея да влязат 4 нови участници от различни краища на страната и се надяваме всяка година броят на талантите да се увеличава, а броят на деца, ползващи социални услуги в България, да намалява. Огромни благодарности към целия екип на Sofia Live Club, Eventim, както и към всички доброволци, фотографи и прекрасни гости, които направиха това събитие вълшебно.

Фотографи: Георги Томсън, Петър Хаджиколев и Петър Попов