“Полет към мечтите” даде крила на нашите таланти!

Благотворителната изложба “Полет към мечтите” отвори врати на 26 Април. Авторът на вълшебните акварелни произведения, младата художничка Станила Иванова, дари над 30 от неините лични картини, за да даде шанс на участниците в “Скритите таланти на България” да посещават уроци и да развиват своите дарби, за да получат шанс за бъдеща професионална реализация.

Повече от 60 госта посетиха откриването на “Полет към мечтите”, а картините бяха продадени същата вечер. Благодарение на всички гости и ценители на изкуството благотворителното събитие събра 3,600 лв., които ще бъдат използвани за нуждите на талантливите младежи от менторската програма.

Събитието се състоя благодарение на: Ресторант “Soul Kitchen”, които безвъзмездно предоставиха прекрасно пространство за изложбата в продължение на 3 седмици, Благичка – кухня с кауза, Koton Design и винарска изба Moulin.

Галин Ковачев, един от младите ни художници, част от “Скритите таланти на България” също присъства на изложбата и почерпи вдъхновение за неговата предстояща самостоятелна изложба “Микеланджело и Аз”.