Операция Плюшено Мече с “Най-добър бизнес план на НПО”

След успешно участие в програмата “Предприемачество за нестопански организации” за развитие на Бизнес идея за НПО на Българския център за нестопанско право, екипът на “Операция Плюшено Мече” презентира своята идея за създаване на Социален бизнес, който да ни помогне да сме по-самостоятелни и устойчиви, пред жури състоящо се от: Виктория Блажева (Уникредит Булбанк), Георги Бресковски (“Микрофонд”), Димитър Колев (“Аксенчър България”), Диана Трифонова (Фондация “Америка за България”), Кристина Иванова (Telus International Europe), Надя Обретенова (БНТ).

На 16.02.2019 бяхме отличени като едни от петте Неправителствени организации, които станаха финалисти и получиха финансиране и подкрепа за развитие на Бизнес план.

Благодарим на екипа на БЦНП и техните партньори: Америка за България, Telus International Bulgaria, UniCredit Bulbank, .

Благодарение на възможността, която ни давате ще можем да предоставим шанс за професионална реализация на все повече даровити младежи в неравностойно положение, чрез целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България”.