“Мигове с душа” – когато талантът дава крила на таланта!

Запознайте се с Валентина Милева – 28-годишен полицай и поет! Вал е автор на стихосбирката “Мигове с душа” – “едно специално пътуване към себе си, което всеки трябва да предприеме…”

Този талант дари приходите от своето първо издадено творчество за професионалната реализация на младежите в неравностойно положение, част от целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България”.

Тази година неоспоримо е година на таланта! Само в периода април-септември с нас се свързаха: Станила Иванова – художник, Георги Кючуков и компания – комедианти, Петър Попов – фотограф и Вал Милева – поет и всички те дариха своя труд и дарби, за да подпомогнат развитието на младежите, лишени от родителска грижа и талантите от социално слаби семейства, с които работим.

През втората година от менторската програма продължаваме работата си със седем от участниците в първата година и очакваме включването на четирима нови таланти, един от които се занимава именно с поезия. Скоро ще Ви представим новите “Скрити таланти на България”.

И ако се чудите…да, корицата на “Мигове с душа” е творчество на Вал и е вдъхновена от едно от произведенията на Галинк Ковачев, художник в нашата програма.