Имаме 5 приети студенти!

През учебната 2019-2020 Менторска програма “

Скритите таланти на България

“ – образователен проект на НПО „Операция: Плюшено Мече“ успя да подготви за кандидатстване 5 талантливи младежи.

 

Дани, Поли, Алекс, Лазар и Илия бяха приети в университет. Дани е вече студент във Варненски свободен университет и от октомври започва да учи „Моден дизайн“.

 

Поли беше приета в Тракийски университет с Ветеринарна медицина, а Александър, Лазар и Илия са успешно приети в Национален военен университет „Васил Левски“.

 

Искаме да изкажем огромната си благодарност и признателност към Cargill – Корпоративният ангел на Дани, Поли, Алекс, Лазар и Илия. Благодарение на Cargill, успяхме да предоставим достъп до всички необходими уроци по рисуване, български език и география, както и костюми за бала и други необходими на младежите неща за постигане на техните цели и приемът им в тези престижни университети.

Сърдечни благодарности и на Корпоративните ангели на Поли – Coca-Cola и foodpanda, с които организирахме една невероятна кампания под надслова „Сбъдни Коледа“ в помощ на Скритите таланти на България.

 

Наши Корпоративни ангели са компании като: The Stars Group, Coca-Cola, Foodpanda, Cargill, Novartis, ITF Group, Polygraphia Office Center, Groupama Застраховане и др.

Ако искате и вие да дарите шанс за едно по-добро бъдеще на талантлив младеж без родители или в риск, чрез кандидатстване и намиране на работа, станете Корпоративен ангел –  пишете на info@plushenomeche.org.