info@plushenomeche.org

Home

HTB Poli BG

ПОЛИ
ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА

„С моя упорит труд и помощ от Ваша страна ще постигна мечтата си.“

Мечтае да стане ветеринарен лекар
Кандидат-студент за Тракийски университет
Минала 1 ниво на Insight
Читател № 1 в градската библиотека 3 години подред
Корпоративни ангели

“Имам голямо желание да кандидатствам Ветеринарна медицина и да се подготвя отлично за изпитите. С моя упорит труд и помощ от Ваша страна ще постигна мечтата си.”

Работим с Поли от една година и я подготвяме за кандидатстване в Тракийски университет в Стара Загора, като редовно посещава уроци по биология и работа с индивидуален ментор.

През Програмата тя успешно взе първо ниво на семинара за личностно развитие Insight!

Поли е част от Програмата, благодарение на Coca-Cola и foodpanda, които сътвориха страхотна Коледна кампания и дариха средствата за нейното участие.

Фотограф: Надя Кънева

СВИДЕТЕЛСТВА

„Въпреки многото трудности, които среща по пътя си, Поли не се предава и продължава да вярва, че един ден тя ще намери своето място в този свят. Непрестанното местене от социални домове не пречупва духа й, тя продължава да вярва, че за всеки един човек има място в това социално общество.“

 – Наталия Неделчева, Ментор на Поли в Програмата

„Справя се много добре, отношението й е отговорно. Не е пропуснала наша среща. Винаги подготвена. Изненадва с много логична мисъл, която успешно ползва при решаване на тестове. Едновременно с това добре познава вече биологичните понятия. Аз я наричам „моето откритие“, но по-скоро тя е откритие на Сдружение „Операция Плюшено Мече“.

Милена Тодорова, преподавател по биология

Дари

Банкова сметка:

Сдружение “Операция Плюшено Мече”
Банка: UniCredit Bulbank
IBAN: BG15UNCR70001522802121
BIC: UNCRBGSF