Мони, Поли, Стейси и Надежда са приети!

   Мони ще учи психология, за да помага на деца в неравностойно положение!

След четири години много усилен труд, интензивни уроци по математика, български език и литература, редовни менторски срещи, много участия в семинари за личностно развитие, конкурси и една издадена стихосбирка, Мони е вече студент по психология в Нов Български Университет.

На първо място – ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на Ивелина Романова – директор,  Маринела Атанасова  – социален работник и екипа нa ЦНСТ „Къша като вкъщи“, гр. Елхово за дългогодишните и ежечасови грижи и усилия, положени във възпитанието и отглеждането на Мони!

Благодарим на Валентина Андонова – дългогодишен ментор на Мони, която с отдаденост и упоритост устояваше на бурите и беше oпора на Мони в трудните моменти и верен компас! Благодарим ти Валентина, че изгради толкова здрав, стабилен и устремен човек!
Благодарим на госпожа Ивана Кърева – преподавател по български език и литература за изключителния професионализъм и постоянство! Благодарение на Вас, Мони спечели първите си конкурси и стипендии, издаде първата си самостоятелна стихосбирка, повиши успеха си и взе матурите и изпитите за успешен прием! Вие сте истински герой!
Благодарим на госпожа Пенка Василева – преподавател по математика, която абсолютно безвъзмездно преподава на Мони и й помогна да повиши успеха си! За Вашето добро сърце, ще Ви бъдем винаги благодарни!
Благодарим на цялата общност в град Елхово: нейното училище – ПГ ‘Стефан Караджа“, директора госпожа Снежана Връцова, Милена Вълева и балетна школа при Народно читалище „Развитие“, Марияна Милева – ръководител служба социални дейности, Георги Янев и екипа на ресторант KOTO Teen Insight Bulgaria  и Лилия Мирчева, които застанаха зад Мони и нейната мечта!
Благодарим и на нашия екип –  Галина Дичева – психолог и психотерапевт в „Операция: Плюшено Мече“ – за огромния професионализъм и подкрепа, която предоставяш на всеки, който е част от това дело! Михаела Лазарова, Дона Чернева и Диана Вангелова, Станила Чоканова, Ема Караджиан и Стела Желязкова за всички усилия да предоставяме най-доброто за децата в Програмата и да строим по-добър живот за талантливите български деца! 
Огромно благодаря на Orange center  /  Orange Books , които сбъднаха една от големите мечти на Мони и издадоха напълно безвъзмездно първата й самостоятелна стихосбирка „Моят свят. Дневник за мечти.“ – благодарение на Вас, Мони ще влезе в университет със допълнителна стипендия и ще може да започне самостоятелен живот! Савина Николова и Мия Арсениева – благодарим ви за огромното доверие и чудото, което сътворихте за Мони!

 

Огромно благодаря на Корпоративните ангели на Мони – Частно немско училище ВЕДА  и  Coca-Cola, затова че инвестираха в нейното бъдеще и я подкрепиха по нейния път към успеха! Благодарение на Вас Мони 4 години имаше възможността да посещава частни уроци, да работи с ментор, да участва в състезания и лагери, да напише първата си стихосбирка и да се подготви за университет! Вие сте част от нейния успех днес! Благодарим Ви, че Ви има!

Надежда – една бъдеща медицинска сестра!

 

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ искаме да изкажем на нейния Корпоративен ангел Walltopia  , които застанаха зад нейната мечта преди две години и благодарение на тях Надежда редовно посещава уроци по химия и биология и работи с ментор през тези две години. Благодарим Ви, че давате крила на талантливите деца в неравностойно положение да полетят към мечтите си!

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ отправяме и към госпожа Искра Диловска – директор и екипа на Преходно жилище в Бяла Слатина за ежедневните грижи, търпение, отдаденост и внимание при отглеждането на този млад талант.

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ казваме и на учителката по химия – госпожа Камелия Пенчева и учителката по биология госпожа Галина Цонева за търпението, професионализма, усилията и времето, което вложиха, за да подготвят Надежда за кандидатстването й! Вие сте невероятни! Благодарим Ви, че Ви има!

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ и към ментора на Надежда – Анна Даниелова a за грижата, отношението, времето, усилията и помощта, които предостави на Надежда, за да може тя да направи най-добрия избор и да не се отказва от мечтата си дори, когато стане трудно! Благодарим ти, Анни!

Попътен вятър, прекрасни момичета! Благодарим ви за усилията и ще продължаваме да ви подкрепяме и през студентските ви години! 

Ако желаете да станете Корпоративен ангел на талантливо дете, пишете ни на info@plushenomeche.org.