Paysafe – още един герой се присъедини към „Златният кръг“

 

През зимата на 2020 ние от „Операция: Плюшено Мече“, притиснати от пандемията и несигурността, която я съпътства, стартирахме „Златният кръг“ с надеждата да спасим екипа си от изчезване. „Златният кръг“ е общност от 13 компании-професионалисти, които знаят важността на екипа, който стои зад всяка кауза и успеха й и са готови да подкрепят този екип, за да продължи да съществува доброто, което той твори. Всяка компания от „Златният кръг“ дарява конкретна сума за административните разходи на екипа ни, за да продължим да се борим за бъдещето на талантливите деца в неравностойно положение, с които работим целогодишно.

 

Днес ще Ви представим професионалистите от  Paysafe. Те са най-новият герой, който се присъедини към „Златният кръг“ и спаси нашия екип от изчезване. Имахме удоволствието да си поговорим с Анелия Лападжова, Global Head of Finance Shared Services, за компанията, екипа и добруването в България. 

 

Q: Разкажете ни малко за Вашата дейност, екип и ценности?

Анелия: Пейсейф е компания за дигитални разплащания. Основа за успеха на компанията са нашите служители, технологиите, които използваме, продуктите, които предлагаме и културата на компанията. Ние се стремим към устойчивост във всички аспекти.

Екипът е глобална общност от новатори, които дават най-доброто от себе си в стремежа да развият индустрията на дигиталните разплащния, да развият себе си като личности и професионалисти и да помогнат на обществото като цяло.

Четирите ценности на компанията са смел, отворен, фокусиран и иновативен и са в основата на всичко, което правим.

 

Q: Какво е най-важното за Вас във Вашата работа?

Анелия: Най-важното за мен е удовлетвореността от работата, от екипа, с който работя и от компанията.

 

Q : Споделете ни най-ценния урок, който сте научили през годините?

Анелия: Да бъда търпелива, смирена и да търся и работя за баланса между личния и професионалния живот.

 

Q: С каква насока е Вашата корпоративна социална отговорност?

Анелия: Основна философия, на която държим е, че това, което сме се простира извън нашите офис стени и нашите бизнес дейности и като такива сме дълбоко ангажирани винаги да правим бизнеса по правилния начин.

Корпоративната ни отговорност се фокусира върху общността, в която живеем, разнообразие и интеграция, устойчиво развитие и опазване на околна среда.

 

 

Q: Как избирате коя кауза да подкрепите?

Анелия: Миналата година участвахме в Операция: Плюшено мече, беше много вдъхновяващо. Освен че усмихнахме доста хора на всякаква възраст, екип от наши служители достави подаръците лично до центровете в част от населените места. Посетихме части на България, в които някои от нас не бяха ходили.

 

Предишни години сме участвали в засаждането на дървета около София, а преди няколко дни се включихме в кампания за почистване на река Струма.

 

 

 

 

Q: Как избирате коя кауза да подкрепите?

Анелия: Основно идеите коя кауза да подкрепим идват от служители на компанията. Всяка предложена кауза се обсъжда от комитет, който в крайна сметка избира кои от тях да подкрепим. Например да подкрепим „Операция: Плюшено мече“ миналата година беше предложено от наша колежка (Николета Димитрова), която е доброволец в Организацията. Цялата организация по избирането, закупуването и доставката на подаръците за Коледа също беше организирана от колежка – Тина Катрева.

 

Q: Защо избрахте да застанете зад „Операция: Плюшено Мече“ и Менторската програма „Скритите таланти на България“?

Анелия: Защото е много лесно да се видят резултатите от работата на Програмата и да се видят усмивките на хората, получаващи подаръци през Коледната кампания. 

 

Q: Какви са мечтите ви за 2021 година?

Анелия: Надявам се хората да имат възможност да имат едно по-хубаво лято и почивка със семейството си и приятелите си. Мечтая си за приключване на КОВИД-19 и всички проблеми, които последваха от него за обществото и бизнеса. Това ще позволи и на повече хора до поднесат лично подаръка си в „Операция: Плюшено мече“ 2021. 

 

Скъпи приятели от  Paysafe благодарим Ви, че повярвахте в нашата кауза, нашия екип и талантливите деца, с които работим! Благодарим Ви за гласуваното доверие и подадената ръка! Благодарение на Вас, ние ще продължим да съществуваме и да се борим за един по-добър живот за тези деца още една година! Благодаря Ви, че станахте наши герои!

Ако и Вие сте компания-професионалист и искате да станете част от „Златният кръг“, ни пишете на info@plushenomeche.org.