Mpulse – част от “Златният кръг“ на Операция: Плюшено Мече

През зимата на 2020 ние от „Операция: Плюшено Мече“, притиснати от пандемията и несигурността, която я съпътства, стартирахме „Златният кръг“ с надеждата да спасим екипа си от изчезване.

 

„Златният кръг“ е общност от компании-професионалисти, които знаят важността на екипа, който стои зад всяка кауза и успеха й и са готови да подкрепят този екип, за да продължи да съществува доброто, което той твори.

 

Всяка компания от „Златният кръг“ дарява за административните разходи на екипа ни, за да продължим да съществуваме като екип и организация и да се борим за бъдещето на талантливите деца в неравностойно положение, с които работим целогодишно.

 

Срещаме ви със  Mpulse – един от тазгодишните герои от  „Златният кръг“ на корпоративните ни дарители. 

 

Q: Разкажете ни малко за Вашата дейност, екип и ценности?

Mpulse: Ние сме млада българска верига магазини за дрехи Second Hand & Outlet с търговска марка Mpulse. В нашето семейство има 17 магазина в 12 града в цялата страна – София, Перник, Благоевград, Дупница, Враца, Монтана, Плевен, Стара Загора, Казанлък, Русе, Разград и Шумен.

 

 

Q: Какво е най-важното за Вас във Вашата работа?

Mpulse: На нашите клиенти се стремим да винаги предлагаме стоки с високо качество на изгодна цена и с атрактивни промоции. Стараем се пазаруването да е удоволствие за клиента, следваме най-актуалните тенденции в обслужването, поддържаме свеж и модерен интериорен и екстериорен дизайн на магазините.

 

Q : Сподели ни най-ценния урок, който сте научили през годините?

Mpulse: Трябва да се отнасяме с хората така, както искаме те да се отнасят с нас!

 

Q: Каква е Вашата корпоративна социална отговорност?

Mpulse: Към момента нямаме изградена конкретна програма за социална отговорност. До сега с радост сме подкрепяли различни каузи за лечение на деца или подпомагане с дрехи на деца лишени от родителска грижа. С включването ни в „Златния кръг“ на „Операция Плюшено Мече“ бихме искали да поставим началото на изграждане на последователна и целенасочена политика на социална отговорност, която да е разпознаваема и приемана от нашите служители.

 

Q: Как избирате коя кауза да подкрепите?

Mpulse: Стараем се да подкрепяме деца в неравностойно положение, за да имат шанс за по-добър живот и бъдеще. Включваме се в кампании, в чиято прозрачност вярваме.

 

Q: Защо избрахте да застанете зад „Операция: Плюшено Мече“ и Менторската програма „Скритите таланти на България“?

Mpulse: Установихме че по един или друг начин наши служители подкрепят инициативите на „Операция: Плюшено Мече“.

 

Q: Какви са мечтите Ви за 2022 година?

Mpulse: Да бъдем здрави!

 

Скъпи приятели от Mpulse , благодарим Ви, че повярвахте в нашата кауза, нашия екип и талантливите деца, с които работим! Благодарим Ви за гласуваното доверие и подадената ръка! Благодарение на Вас, ние ще продължим да съществуваме и да се борим за един по-добър живот за тези деца още една година! Благодаря Ви, че станахте наши герои!

 

Ако и Вие сте компания-професионалист и искате да станете част от „Златният кръг“, ни пишете на info@plushenomeche.org.