Тази година ще работим с 30 талантливи деца от цяла България!

Конна езда, роботика, медицина, психология, предприемачество, интериорен дизайн, моден дизайн, музика, тенис – това са само няколко от мечтаните сфери на развитие на Скритите таланти на България – дори имаме един бъдещ параолимпиец и един кадрови войник.

18 талантливи деца и младежи от т Елхово, Велико Търново, Роман, София, с. Зелениково, Бяла Слатина, Каспичан, Средец, Созопол, Драгоман, Габрово и Кърджали, 10 ментори, 4 социални работници, 5 таланти и ментори, минали през менторска програма „Скритите таланти на България“ и нашият екип – всички на едно място – благодарение на вас – дарителите! 

На тази сбирка децата и менторите се опознаха, споделяха, сплотиха се като една общност, направиха приятелства, мечтаха, целеполагаха и се мотивираха за предстоящата учебна година.

В неделя заедно със Славян – гид от Free Sofia Tour научихме много вълнуващи и интересни исторически факти за София и българската история! Горещо препоръчваме!

Огромно благодаря на Галина Дичева – психолог и психотерапевт за страхотната работа при ръководене на такава голяма група в различни забавни опознавателни и сплотяващи дейности.

Благодарим на нашия прекрасен фотограф Петър Хаджиколев, който за пореден път се отзова на молбата ни! <3

Огромно благодаря и на всички наши Корпоративни ангели и компании в „Златният кръг“, благодарение, на които успяхме да организираме тази сбирка.

През учебната 2022-2023 рекорден брой талантливи деца и младежи бяха приети в Програмата. Седемнадесет нови участници започват своя път към мечтана от тях професия, и още 13 таланта от предходната година продължават да се борят за мечтите си – тоест ще работим с общо 30 даровити младежи от цялата страна. 

Пожелайте ни успех!

Ако си търсите значима и смислена кауза – ние търсим Вас! Пишете ни на info@plushenomeche.org и подкрепете едно от децата, като станете негов „Корпоративен ангел“ или подкрепете нашият екип и организацията, за да продължим да съществуваме и да се борим за бъдещето на тези деца, като станете част от „Златният кръг“!