Андарта Студио става част от Златният кръг за 2023!

През зимата на 2020 ние от „Операция: Плюшено Мече“, притиснати от пандемията и несигурността, която я съпътства, стартирахме „Златният кръг“ с надеждата да спасим екипа си от изчезване.

 

„Златният кръг“ е общност от компании-професионалисти, които знаят важността на екипа, който стои зад всяка кауза и успеха й и са готови да подкрепят този екип, за да продължи да съществува доброто, което той твори.

 

Всяка компания от „Златният кръг“ дарява за административните разходи на екипа ни, за да продължим да съществуваме като екип и организация и да се борим за бъдещето на талантливите деца в неравностойно положение, с които работим целогодишно.

 

Срещаме ви със Andarta Studio – един от тазгодишните герои от  „Златният кръг“ на корпоративните ни дарители. 

 

Q: Разкажете ни малко за Вашата дейност, екип и ценности?

Andarta: Екип от разнородни личности с една страст – киното и видео телевизионния формат. Повече от тринайсет години ние сме едно от най-уважаваните студиа в България, намиращо се в София. Андарта студио предлага сътрудничество по проекти на български и международни клиенти от най-ранния етап на концептуалното планиране до крайния продукт.

Независимо дали става дума за епизодични телевизионни продукции или сериали, риалити предавания, игрални филми, реклами, звукозаписи, дублажи, саунд-дизайн, субтитриране, корпоративни филми, или друго цифрово съдържание, екипът на Андарта студио има стремеж към съвършенството и качеството.

 

Q: Какво е най-важното за Вас във Вашата работа?

Andarta: Професионализъм, уважение, отговорност  и лоялност към всеки наш сътрудник и партньор.

 

Q : Сподели ни най-ценния урок, който сте научили през годините?

Andarta: Срещите с хората, са тези неща, които правят живота ценен да се изживее.“ – Ги дьо Мопасан

 

Q: Каква е Вашата корпоративна социална отговорност?

Andarta:
  • Подпомагане и социална интеграция на сираци, деца и хора със специални потребности.
  • Рециклиране
  • Развитие на здравословни и безопасни условия на труд, удовлетвореност и ангажираност на сътрудниците ни.

Q: Кое е най-интересното и забавно благотворително събитие, което сте организирали или в което сте участвали?

Andarta: Адаптация на кино филми за незрящи, събития за SOS Детски селища България. 

 

Q: Как избирате коя кауза да подкрепите?

Andarta: Стремим се да бъдем последователни към социалната интеграция на сираци, деца и хора със специални потребности, но винаги има други каузи, които успяват да ни станат близки със своята цел.

 

Q: Защо избрахте да застанете зад „Операция: Плюшено Мече“ и Менторската програма „Скритите таланти на България“?

Andarta: Убедени сме, че зад всяка дейност или кауза стои екип от работещи и посветени хора. Техният труд  остава „скрит“ зад каузите на нуждаещите се. Искаме да подкрепим точно тези личности, които стават двигател на промените и социалната ни ангажираност. Наш колега познава дейността на  „Операция: Плюшено Мече“ и Менторската програма „Скритите таланти на България“ и 4 години на доброволни начала си сътрудничи с организацията. Сега решихме и като екип да застанем зад Вас.

 

Q: Какви са мечтите Ви за 2023 година?

Andarta: Да сме живи и здрави. Блестящо реализирани проекти, доволни и удолетворени клиенти и сътрудници. Повече социална ангажираност на всички нива.Стабилизиране и развитие на бизнес средата в България, както и…световен мир 🙂 

 

Скъпи приятели от Andarta Studio  благодарим Ви, че повярвахте в нашата кауза, нашия екип и талантливите деца, с които работим! Благодарим Ви за гласуваното доверие и подадената ръка! Благодарение на Вас, ние ще продължим да съществуваме и да се борим за един по-добър живот за тези деца още една година! Благодаря Ви, че станахте наши герои!

 

Ако и Вие сте компания-професионалист и искате да станете част от „Златният кръг“, ни пишете на info@plushenomeche.org.