Allvotec стана част от „Златният кръг“

 

През зимата на 2020 ние от „Операция: Плюшено Мече“, притиснати от пандемията и несигурността, която я съпътства, стартирахме „Златният кръг“ с надеждата да спасим екипа си от изчезване. „Златният кръг“ е общност от 13 компании-професионалисти, които знаят важността на екипа, който стои зад всяка кауза и успеха й и са готови да подкрепят този екип, за да продължи да съществува доброто, което той твори. Всяка компания от „Златният кръг“ дарява конкретна сума за административните разходи на екипа ни, за да продължим да се борим за бъдещето на талантливите деца в неравностойно положение, с които работим целогодишно.

 

Днес ще Ви представим професионалистите от Allvotec. Те са третата компания, която се присъедини към „Златният кръг“ и спаси нашия екип от изчезване. 

Q: Разкажете ни малко за Вашата дейност, екип и ценности?

Allvotec: Allvotec е B2B компания, която предоставя цялостни продукти и услуги в сферата на обединените комуникации и IT.  За последните 30 години ние от Allvotec разработихме успешен и ексклузивен бизнес модел с годишни приходи над 120 милиона британски лири и се превърнахме в предпочитани партньори на едни от най-големите ICT компании във Великобритания. В края на 2019 г. придобихме компанията ISG Technology и нейният аутсорсинг център в България. По този начин увеличихме нашите мрежови и инфраструктурни възможности. След като изпълнихме първите стъпки от стратегията ни за развитие, увеличихме и броят на експертите в нашия екип.

През 2020г. офисът ни в България се превърна в център за върхови постижения, в който работят над 200 млади и талантливи професионалисти. Allvotec е компания, която държи на своите служители. Дълбоко вярваме в това, че взаимността е най-важната ценност и тя ни прави по-продуктивни и сигурни, че сме способни да успяваме заедно независимо от ситуацията.

 

Q: Какво е най-важното за Вас във Вашата работа?

Allvotec: Нашата работа е отговорна, динамична и изискваща. В сферата на технологиите и комуникациите Allvotec заема ролята на иноватор и партньор. Отношенията между колегите в екипа и между нас и нашите партньори са основани на лоялност и доверие, което прави работата ни още по-приятна и продуктивна.

 

           Q : Споделете ни най-ценния урок, който сте научили през годините?

Allvotec: През годините разбрахме, че единственото нещо, което предстои пред всеки един човек и пред всеки един бизнес е трансформацията. Тя е нещо неизбежно и изисква умения на адаптация и прагматичност. При нас в Allvotec този процес на промяна е постоянен. Научихме се подобряваме и развиваме бизнес и социалната среда, за да отговаряме на всички изисквания на нашите клиенти и служители.

 

Q: С каква насока е Вашата корпоративна социална отговорност?

Allvotec: Allvotec се установи в България през изминалата 2020 година. Развивайки бизнес дейността си ние разбрахме, че можем да поемем и още една отговорност освен нашите бизнес задължения към клиенти и служители. Търсехме партньор, с който намираме общи възгледи относно ценности и мисия. Припознахме „Операция: Плюшено мече“, защото събира в себе си всички предпоставки да сътвори среда за развитие за младите таланти в България. Поради тази причина нашата първа корпоративно-социална дейност бе да подкрепим организацията. Смятаме, че поставихме едно добро начало.

Q: Как избирате коя кауза да подкрепите?

Allvotec: Всяка кауза се стреми да въздейства и да подбуди, но това няма как да се случи, ако ги няма правилните хора, които да го правят. Избираме каузите си според целите, хората, които я организират и ценностите им.

Q: Защо избрахте да застанете зад „Операция: Плюшено Мече“ и Менторската програма „Скритите таланти на България“?

Allvotec: Един талант трудно може да се скрие, но може да остане незабелязан от другите. Ние не искаме това да се случва. Оставаме с широко отворени очи и сърца, за да търсим талантите. Те винаги са креативни, смислени и вдъхновяващи за нас като човеци. Развивайки талантите и показвайки ги на по-широката публика, пренасяме позитивния сигнал, че бъдещето съществува и то принадлежи на отговорните, талантливите и креативните.

 

Q: Какви са мечтите ви за 2021 година?

Allvotec: Нямаме търпение за новите предизвикателства, които предстоят както в България, така и в глобален мащаб. Непременно нашите мечти са за стабилност и осигуряване на повече възможности за тези, с които работим и партнираме, разбира се, за нашите служители и партньори, с които да споделяме щастието от постигнатите резултати.

 

Скъпи приятели от  Allvotec, благодарим Ви, че повярвахте в нашата кауза, нашия екип и талантливите деца, с които работим! Благодарим Ви за гласуваното доверие и подадената ръка! Благодарение на Вас, ние ще продължим да съществуваме и да се борим за един по-добър живот за тези деца още една година! Благодаря Ви, че станахте наши герои!

Ако и Вие сте компания-професионалист и искате да станете част от „Златният кръг“, ни пишете на info@plushenomeche.org.