“Микеланджело и Аз” – първата ни самостоятелна изложба

Вчера се проведе първата самостоятелна изложба “Микеланджело и Аз” на един от „Скритите таланти на България“ – Галин Ковачев. Галин е част от първата година на програмата и в продължение на последните 6 месеца той и неговият ментор и преподавател в програмата Юлиян Месса, се трудиха, учиха и подготвиха 12 вдъхновяващи творби. Изложбата е модерен поглед на един млад талант върху произведенията на Микеланджело. През цялата учебна година Юлиян работеше упорито с Галин, за да разкрие неговия потенциал и да му помогне да стъпи на едно ново, по-високо ниво с света на изкуството.

Изложбата се състоя благодарение на нашите спонсори „Групама Застраховане“, които финансираха цялото мероприятие в новата галерия „Място 167“ на ул. Раковски 167, която от своя страна ни предостави прекрасно артистично пространство. Благодарни сме и на всички дарители на „Скритите таланти на България“, че дават шанс за професионална реализация на българските деца в неравностойно положение.

Това е първият покорен връх на талант в целогодишната менторска програма „Скритите таланти на България“ и ние с нетърпение очакваме втората година от програмата, когато броят на даровитите деца се увеличава от 7 на 11.

Ако искате да станете горд собственик на оригинална картина или принт от изложбата „Микеланджело и Аз“ ни пишете на info@plushenomeche.org