Стани посланик на Мечето - Операция Плюшено Мече
Стани посланик на Мечето - Операция Плюшено Мече
КАКВО Е ПОСЛАНИК НА МЕЧЕТО?

„Посланик на Мечето“ е човек, който застава зад нашата кауза и я подкрепя, като организира благотворително събитие в своето училище, университет, работно място или общност, за да обедини усилия с нас и да подкрепи нашата битка за бъдеще за талантливите български деца в неравностойно положение.

Радо посвети творчеството си за нас!

Талантливите фотографи – Радослав Свирецов, Димо Христев, Любомир Момчилов, Марио Шуманов, Михаил Минков – организираха благотворителна изложба посветена на младежите от менторска програма „Скритите таланти на България“. „Купи изкуство, дари бъдеще на дете“ събра средства, за да може един от нашите художници да продължи уроците си по рисуване.

Dilmana Folk Dance Group Copenhagen и техния конкурс за баница

За шеста поредна година скъпите ни приятели от Dilmana Folk Dance Group Copenhagen организираха благотворителен конкурс за баница в Копенхаген и събраха близо 3 400 лв. за нашата битка за по-добър живот за даровитите български деца, част от менторска програма „Скритите таланти на България“!

Марина дари първата си стихосбирка

Марина Йорданова посвети „Безначално“ на нашите таланти. Тя събра дарения за издаване на своето творчество през платгорма за фондонабиране, след което ни дари всички пари събрани от продадените стихосбирки. Заедно организирахме едно виртуално и едно събитие на живо, в което се включиха известни актьори, за да ни подкрепят.

Компании от Polygraphia Office Center с творчески базар в подкрепа на таланта

бяхме на гости на Polygraphia Office Center и заедно с тях и талантливите служители на Kostal Bulgaria EOOD, Юбисофт направихме един прекрасен благотворителен базар „Дари таланта за таланта“! Утре ще Ви разкажем колко пари сме събрали и как ще ги използваме в Менторската програма Скритите таланти на България! ❤

Ако и вие имате идея за благотворително събитие, пишете ни на info@plushenomeche.org и заедно можем да го осъществим.