# Дете Желание Дарител
1.
1. Бамби
13 г.
Блутут колонка
2.
2. Футболиста
16 г.
Термо клин и спортни чорапи /S/ клин № 38-39/ чорапи, черни/
3.
3. Калинка
15 г.
Кожени боти /№ 36- боти/
4.
4. Принцеса
16 г.
Кожено яке -дамско /размер S/ черно/
5.
5. Мече
14 г.
Вратарски ръкавици /размер М/
6.
6. Сид ленивеца
17 г.
Блутут колонка
7.
7. Черешка
18 г.
Яке /размер S/ черно/

Моля влезте, за да можете да оставите коментар.

Kamelia Vassileva Отговори
03.11.2021 21:31
Моля за пояснение за якето на Черешка - дали да е дълго до около коляното или късо до около дупето. Благодаря за отговора колкото е възможно по-бързо.
регион София Област
04.11.2021 12:56
Здравейте, Няма конкретни предпочитания. Изберете нещо, което допада и на Вас. Усмихнат ден!
Kamelia Vassileva Отговори
16.11.2021 12:42
Изключително възмутена съм от това, което се случи. Поради някакво недоразумение /оказа се, че дамата отговаряща за подаръците в дома, не работи вече там/ ми се обадиха от дома за да ме попитат каква е тази пратка. И двата кашона бяха опаковани празнично, с голяяям етикет за кое от децата е. След това бяха фолирани и поставен отгоре етикетът, който ми изпратихте. Дамата, която ми се обади, учудено ме попита ама това за Коледа ли било и за кои деца са. Оказа се, че децата били скъсали много бързо опаковката, за да видят какво има в колетите. С такова удоволствие и грижа съм избирала подаръците, опаковала.....и в крайна сметка дали те са отишли при точните тези деца. На Коледа какво ще получат тези същите деца..... А тези деца от дома, които не са получили нищо днес..... Защо се получава така? Разочарована съм. От няколко години участвам в това пекрасно начинание и накрая ....
Операция Плюшено Мече
16.11.2021 15:23
Здравейте, госпожо Василева. Моля, приемете нашите най-искрени извинения за създаденото неудобство и ситуация. Веднага звъннахме до социалната услуга и както предположихме се оказа, че са сменили директора, без да ни уведомят, а новият директор не е бил запознат с участието на услугата в кампанията и затова се е случило това недоразумение. Инструктирали сме новите членове на екипа на ЦНСТ-то и са предупредени подаръци да не се отварят преди конкретен ден, който ще се определи за раздаване на подаръците. Благодарим Ви за разбирането и че сте част от Коледната магия! Мечешки прегръдки от нас.