НАШАТА РАБОТА

Ние ръководим целогодишната менторска програма „Скритите таланти на България“, която дава шанс за професионално квалифициране на младежи, лишени от родителска грижа и младежи в риск. Организацията ръководи и най-мащабната коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи в неравностойно положение в България.

Коледната кампания, която 16 години сбъдва детски мечти

Сбъдни коледното желание на дете, младеж или възрастен в неравностойно положение, като купиш конкретен НОВ подарък, отговарящ на точно желание от нашите списъци и го изпратиш преди 6 декември на посочения адрес! Следващата коледна кампания стартира на 1 ноември 2024!

Менторската програма, която дава шанс за реализация

Ние даваме шанс на талантливи младежи, лишени от родителска грижа и в риск да влязат в университет или да се квалифицират и да започнат работа, чрез целогодишна менторска програма „Скритите таланти на България“. Следващият прием на кандидати в Програмата е на 18 март. Ако познаваш подходящи младежи, свържи се с нас.

Истории за успеха

Валерия стана тенисист №1 в България

Прочети статията

Сони - израснал в дом, но смело следващ пътя си към програмирането

Прочети статията

Мони издаде стихосбирка с Orange

Виж видео от събитието

Надя, която мечтае да спасява човешки животи

Прочети статията

Дани и нейната първа изложба

Научи как

Пaулина вече е студент по Графичен дизайн и Фотография в АМТИИ

Прочети статията
НОВИНИ

А ти чувал ли си за детска приказка по действителен случай? Е, вече има такава! Талантливото мече Мони разказва за истинския живот на Минка Кирилова – Мони. Тя е един от младежите, на когото помогнахме да влезе в университет, чрез менторска програма „Скритите таланти на България“. Мони издава вече втора книга в партньорство с Издателство Orange. Ще намериш тази книга във всяка книжарница на Orange.

Нашият малък, но отдаден екип търси твоята помощ! Ако си част от компания професионалист, която знае значимостта и важността на екипа, който стои зад всеки проект, кауза или мисия и търсите значима и смислена кауза, която да подкрепете, пишете ни и станете част от общността на „Златният кръг“. Можете да се свържете с нас на info@plushenomeche.org

На 27 юни 2023 бе откриването на благотворителна изложба „Минало и Бъдеще“ с произведения на художниците от менторска програма „Скритите таланти на България“. Можете да надникнете в света на нашите 8 художници и да си подарите копие или оригинал от тяхното изкуство, като по този начин подкрепите Програмат и тяхното професионално бъдеще. Репортаж на БНТ – тук.

Вече си имаме Мечешко магазинче благодарение на CloudCart. Ще намерите всичките ни мечешки продукти с кауза на www.plusheno-meche.cloudcart.net – купувайки нещо от нас, вие подкрепяте цялата организация, екипа ни и всички наши дейности през цялата година. В магазинчето ще намерите: стикери за коли, чаши, тефтери, картини, мартенички, картички, торби и значки.

Забавни начини да ни подкрепиш

Дари рождения си ден

Дари рождения си ден

Посвети рождения си ден на талантливо дете в нужда – покани своите приятели да дарят средства за уроци, вместо подаръци!

Купи подарък с кауза

Купи Продукт с кауза

Подари „Продукт с кауза“ на свой любим човек и подкрепи нашата битка за професионална реализация на талантливи младежи в нужда.

Дари сватбата си

Дари сватбата си

Покани своите гости да дарят средства за талантливите ни младежи от менторска програма „Скритите таланти на България“, вместо да купуват цветя. 

Дари таланта за таланта

Дари таланта за таланта

Направи благотворителен концерт, базар с ръчно изработени творби, изложба, йога клас или друго събитие в подкрепа на „Скритите таланти на България“!

Златният кръг

„Златният кръг“ е общност от компании професионалисти, които осъзнават важността на екипа, който стои зад всяка кауза и даряват за заплатите на нашия екип, за да може организацията ни да съществува през цялата година, а не само по Коледа.

Стани част от "Златният кръг"

Дари таланта за таланта

Ако си компания професионалист, която знае значимостта на екипа, който стой зад всяка кауза и искаш да подкпрепиш съществуването на такъв екип, то „Златният кръг“ е твоето място!

Стани част от "Златният кръг"

Дари таланта за таланта

Ако си компания професионалист, която знае значимостта на екипа, който стой зад всяка кауза и искаш да подкпрепиш съществуването на такъв екип, то „Златният кръг“ е твоето място!

Дари

Банкова сметка:

Сдружение “Операция Плюшено Мече”
Банка: UniCredit Bulbank
IBAN: BG15UNCR70001522802121
BIC: UNCRBGSF