info@plushenomeche.org

Home

HTB Sevi BG

СЕВЕРИНА
НАРОДНИ ТАНЦИ

„Танцувам с голямо желание и съм много щастлива, когато научавам нови стъпки и хора̀.“

Мечтае да преподава танци на деца
Участник в кампания на Coca-Cola и foodpanda
70 часа уроци по народни танци
30 часа менторски срещи
Корпоративни ангели

Понякога сама си измисля стъпки и съчетания, в зависимост от музиката, показва ги на другите и работи упорито върху тях. Желае да завърши училище по народни изкуства и да се занимава с малки деца, като ги учи на народни танци и обичаи.”

Това казва за нея госпожа Мачканова, директор на социалната услуга, където Севи живее.

Открихме младата танцьорка през пролетта на 2019 и тя вече цяла година редовно тренира с известния хореограф и преподавател Николай Ибришимов, който ни споделя често, че е огромно удоволствие да работи с нея и да наблюдава развитието й.

Благодарение на служителите на Polygraphia Office Center, Групама Застраховане, The Stars Group, KOSTAL, Ubisoft Sofia и Ontotext, които две години подред организират благотворителни събития за Севи, тя има възможност да последва мечтата си.

Фотограф: Светлан Симов

СВИДЕТЕЛСТВА

„Севи се чувства приета безусловно като личност и като такава, каквато е, откакто участва в програмата. Да прави това, в което е най-добра като народните танци, й помага да опознава и обича себе си, да бъде по-уверена и да развие поведение, което е конструктивно за нея.“

Ралица Митева, ментор на Севи в Програмата

„За времето, в което се занимавам със Северина, мога да кажа, че са налице видими резултати…когато чуе музиката и се хванем за ръце, за да танцуваме, погледът й се променя, оживява, одухотворява. Това, което ме радва в разговорите с нея, е желанието й да се подготви така, че да стане ,,учител по танци“! Доста висока цел, но защо пък не?“

 – Николай Ибришимов, преподавател по народни танци

Социална кампания с Coca-Cola и foodpanda
Дари

Банкова сметка:

Сдружение “Операция Плюшено Мече”
Банка: UniCredit Bulbank
IBAN: BG15UNCR70001522802121
BIC: UNCRBGSF