info@plushenomeche.org

Home

HTB Kris BG

КРИС
НАРОДНИ ТАНЦИ

„Чувствам се добре: сигурен и изпълнен с надежда.“

Първият ни приет студент
Стипендиант на Zonta Club Burgas
Минал над 300 часа уроци
Част от ТФ „Петлите“
Образователен ангел

Да работиш, да учиш и да тренираш на 17! Само смелите ще успеят! 

След десет години практика в ТФ Петлите и  две години интензивна и систематична подготовка при учители по народни танци, български и биология в Програмата, Крис осъществи най-голямата си мечта и беше успешно приет в Академията по музикално, танцово и изобразително изкуство в град Пловдив. Сега той е студент по Хореография – учи, работи и гради пътя си към успеха!

Крис е един от тези редки таланти, които могат да се справят с всяка трудност! По време на неговата подготовка за университет, той умело жонглираше с редовно посещаване и подготовка за училище, групови тренировки и участия с ТФ „Петлите“, индивидуални тренировки с преподавател, подготовка и уроци за матурите и четири-часов работен ден. 

Гордеем се, че той е първият ни приет студент!

Благодарим на Частно немско училище „ВЕДА“, което организира грандиозно благотворително събитие, заедно с учениците си и застана зад този талант, като финансира участието му в Програмата.

Сърдечни благодарности и на Zonta Club Burgas, които му дадоха равен старт с останалите студенти, като осигуриха стипендия за младия талант.

Фотограф: Красимир Марчев

СВИДЕТЕЛСТВО

„Да работя с Кристиан беше голямо удоволствие. Работи усилено, за да постигне желаните резултати. Крис притежава голям творчески потенциал, който ще му помогне да развие своето въображение в професионална форма. Пожелавам му успехи, за които дори не е мечтал!”

Десислава Скъкълова, преподавател по народно пеене

Откъс от Спектакъла “Легендата” за мома Руса
и змея на ТФ „Петлите“
ГАЛЕРИЯ

Фотограф: Георги Томсън

Дари

Банкова сметка:

Сдружение “Операция Плюшено Мече”
Банка: UniCredit Bulbank
IBAN: BG15UNCR70001522802121
BIC: UNCRBGSF