info@plushenomeche.org

Home

HTB George BG

ХУДОЖНИКЪТ ГЕОРГИ

„Чувствам се щастлив, възможен, благодарен и много вдъхновен.“

Мечтае да се занимава професионално с изкуство
Кандидат-студент за АМТИИ, гр. Пловдив
Трето място в конкурса „Млад стругар“
Участва в проект „Реновиране на кът за отдих“
Спонсор за уроци

Георги е млад и деен творец, който постоянно участва в конкурси и състезания. Бил е част от  проекта „Реновиране на кът за отдих“, „Млад стругар“ и „Най-добър млад заварчик“ за конкурса “Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“.

Тази учебна година, Георги започна индивидуална работа с преподавателя по изобразително изкуство Радостина Колева и подготовка за кандидатстване във Висше учебно заведение.

Двама вдъхновяващи служители на Easy Exhibit направиха специална благотворителна изложба „Около света“ в негова полза и по този начин му предоставиха уроци за цялата учебна година. 

Фотограф: Яна Пенева

ПОРТФОЛИО
СВИДЕТЕЛСТВА

„Георги развива своя талант с трудолюбие, постоянство и увереност. Много се радвам, че освен бързото му техническо израстване, той развива и своя духовен потенциал. Увеличава културата си с четене на литература, свързана с известни творци на Изобразителните изкуства.“

Радостина Колева, преподавател по изобразително изкуство

„Откакто е в менторската прогарма, Георги е променен в положителна насока. Станал е много отговорен към учебния процес. Ходи редовно на учебни занятия по рисуване. Мечтае да се развива по специалността – заваряване и рисуване.“

Златка Михалева, ментор на Георги в Програмата

Дари

Банкова сметка:

Сдружение “Операция Плюшено Мече”
Банка: UniCredit Bulbank
IBAN: BG15UNCR70001522802121
BIC: UNCRBGSF