info@plushenomeche.org

Home

HTB Asen BG

ПЕВЕЦЪТ АСЕН

„Чувствам се супер с всички учители. Благодарен съм, че ме намерихте и избрахте.“

Мечтае да стане професионален певец
Ученик на солист на „Мистерията на българските гласове“
Участник в Лятна академия на изкуствата в Созопол
Първо ниво на Семинар Essence
Асен започна участието си в Програмата с участие в Лятната академия на изкуствата в Созопол, където той се запозна и работи с невероятната Бинка Добрева – един от солистите в „Мистерията на българските гласове“.

След участието на Асен в Академията, госпожа Добрева веднага се съгласи да стане негов преподавател и работи с него с голямо желание и любов.

В Програмата, Асен имаше възможност да започне уроци по народно пеене, пиано и солфеж и да участва в семинар за личностно развитие и за емоционална интелигентност. Също така, ние организирахме запис в звукозаписно студио, където той имаше възможност да надникне в бъдещето като известен изпълнител.
За съжаление, поради обстоятелства, независещи от нашия екип и въпреки огромните усилия, които ние и колегите от социалната услуга, където беше настанен, участието на Асен приключи по средата на втория учебен срок.
Пожелаваме му успех и се надяваме в бъдеще да взема правилни решения за своя живот, да развие таланта си и един ден да го видим на голямата сцена!
СВИДЕТЕЛСТВА

„Асен показва огромно желание да се учи! Комуникативен и креативен в общуването си с другите ученици е и има добро сърце!”

Бинка Добрева, преподавател по народно пеене

„Въпреки малкото време, в което съм работила с Асен имам много добри впечатления от него. Едно талантливо, упорито, работливо момче, имащо желание да се развива, израства и променя.“

Кристиана Герджикова, преподавател по пиано

Уроци и участия
Дари

Банкова сметка:

Сдружение “Операция Плюшено Мече”
Банка: UniCredit Bulbank
IBAN: BG15UNCR70001522802121
BIC: UNCRBGSF