“Бъдеще за таланти” и “Скритите таланти на България”

Честит празник, приятели! Честит 24 Май! В деня на българската писменост и култура, с огромна благодарност към всички, включили се в нашата благотворителна инициатива, Ви съобщаваме, че от благотворителният базар на книгите “Да подкрепим Скритите таланти на България”, провело се на 20 май в Южен Парк, е събрана и дарена на НПО “Операция Плюшено Мече” сумата от 1 240.00 лв. Средствата са в подкрепа на менторската програма Скритите таланти на България❤️
Благодарение на прекрасният екип на Фондация “Бъдеще за таланти” и всички страхотни доброволци и партньори се събра сума, която ще даде възможност на нашите талантливи младежи да продължат посещават частни уроци, да развиват своите дарби и умения и да сбъднат мечтите си.
Огромни благодарности на Надя Кирчева и нейния екип, главните ръководители на събитието и основателят на “Бъдеще за таланти” – Виолета Димитрова и нейния партньор – лонка Миткова-Чернас.
Искрени благодарности на главния спонсор Агенция за събития Art Crew и тяхната каравана #Lolly и на всички партньори, които подпомогнаха събитието с дарените книги, списания, сладкиши и забавления!❤️ Кибеа, Издателство Анхира / Anhira Publishing, Издателство Рибка, Списание Осем, 360°, Orange center, Peika.bg, Ozone.bg, Цукерня Савенко/ Tsukernia Savenko, Vanilla Kitchen, Torti Vega, Мама Нинджа, парти агенция Джули Марули, Финансово консултационен център – Партньори.