Адвокатско дружество дариха рождения си ден на “Скритите таланти на България”

На 01.03.2018 адвокатско дружество “Станков, Тодоров, Хинков и Спасов” отпразнуваха 5 годишнината си и събраха 4185 лв., които предоставиха на Сдружение „Операция Плюшено мече“ за целите на менторска програма “Скритите таланти на България”. По време на събитието Адвокат Михаил Станков пожела: „С тази благотворителна инициатива ние подкрепяме таланта, хъс за развитие и желанието да се бориш. Надяваме се каузата да докосне и вас.“

“Операция Плюшено Мече” има дългогодишно приятелство с членовете на адвокатското дружество и техните семейства: Петя Хинкова, съпруга на Христо Хинков, е един от първите официални регионални отговорници за Коледната ни кампания за регион Хасково. През годините тя въвлича освен съпруга си и други членове от “Станков, Тодоров, Хинков и Спасов” като техния екип не само дарява подаръци за Коледа, но самите те дори са влизали в ролята на Дядо Коледа и лично са разнасяли подаръци по време на нашите кампании, облечени като добрия белобрад старец.

“Благодарим на всички наши гости за щедростта и съпричастността! Средствата ще бъдат използвани в подкрепа на талантливи деца и младежи, лишени от родителска грижа, за да развият своите дарби и умения в различни области на изкуството, науката и спорта.”

А ние благодарим за вашите големи сърца и за делата ви в подкрепа на талантливите деца на България!

(екипът на адвокатско дружество “Станков, Тодоров, Хинков и Спасов”)